To je to što me zanima!

'Ako me ubiju, nadam se da će SAD izbrisati Iran s lica Zemlje'

Američki mediji izvijestili su prošli tjedan da je američka tajna služba pojačala Trumpovo osiguranje prije nekoliko tjedana nakon što su vlasti doznale za navodnu iransku zavjeru da ga ubiju
Vidi originalni članak

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu je u svojem govoru u američkom Kongresu rekao kako postoji navodna iranska urotu da se ubije bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. O svemu se ubrzo oglasio i Trump.

- Ako doista 'ubiju predsjednika Trumpa', što je uvijek mogućnost, nadam se da će Amerika izbrisati Iran, izbrisati ga s lica Zemlje. Ako se to ne dogodi, američki čelnici smatrat će se kukavicama - napisao je Trump. 

Američki mediji izvijestili su prošli tjedan da je američka tajna služba pojačala Trumpovo osiguranje prije nekoliko tjedana nakon što su vlasti doznale za navodnu iransku zavjeru da ga ubiju.

Međutim, taj navodni plan nije bio povezan s nedavnim pokušajem atentata kad je 20-godišnji Amerikanac pucao na Trumpa tijekom predizbornog skupa. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vilim1234 26.07.2024.

    Tramp ima on previse neprijatelja a to nisu ni Rusi ,Iran ,S Koreja  Sirija ,Irak  ,bolje mu je da se cuva onih koji njegovu smrt ocekuju,pitajte Zelenskog  sta misli o tome

  • Let's Go Brendon 26.07.2024.

    Obrisali mi da nije Iran kriv što su tajne službe "dopustile" atentat na Donalda Trumpa 🤔

  • lolita 29 26.07.2024.

    toliko bas ne vrijedis

Komentiraj...
Vidi sve komentare