To je to što me zanima!

Ahmetović o izborima u SDP-u: 'Čemu žurba dečki, gdje gori?'

Izbori u srcu ljetne sezone u neravnopravan položaj stavljaju članice i članove iz Primorja, Istre i Dalmacije, poručila je Mirela Ahmetović uz pitanje zašto ne bi bili izbori u rujnu
Vidi originalni članak

Peđa Grbin u ponedjeljak je nakon europskih izbora potvrdio da se neće kandidirati na sljedećim unutarstranačkim izborima za dužnosti u stranci. Najavio je da će mandat odraditi do kraja, osigurati poštene izbore i da stranku ostavlja u boljem stanju. 

SDP ĆE DOBITI NOVOG ŠEFA ANKETA Peđa Grbin najavio da neće više biti na čelu SDP-a. Tko bi ga sada trebao naslijediti?

Rekao je da bi sebi dao četvorku te potvrdio da će voditi stranku do izbora, a već u utorak SDP-ovci kreću s radnjama oko untarstranačkih izbora. Tad bi rokove trebalo odrediti i predsjedništvo stranke.

O izborima se sinoć oglasila i Mirela Ahmetović.

4 GODINE NA ČELU STRANKE Pamtit će ga po 'Čavoglavama': Grbin više neće biti šef SDP-a, ostaje tek saborski zastupnik

- Izborni proces u SDPu mora biti transparentan. Izbori u srcu ljetne sezone u neravnopravan položaj stavljaju članice i članove iz Primorja, Istre i Dalmacije. SDP je stranka koja se bori za ravnopravnost i demokraciju. Zašto ne izbori u rujnu? Čemu žurba dečki, gdje gori?  - poručila je na Twitteru.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dmitar Kralj 11.06.2024.

    Mirela ima tijelo taman za ... Zaboravismo Ivana Račana, superuhljeba, koji na račun oca, godinama parazitira u stranci i lijepo živi, tako obguzan.

  • Smoke_on_the_Water 11.06.2024.

    Uz Tantora Grbina treba otići prvih pet njegovih pomagača a ova lajavica je među njima. 

  • dalda 11.06.2024.

    Srce sezone čega? Zašto bi SDP-ovci iz navedenih regija bili neravnopravni, zato što su 3 mjeseca na godišnjem ili možda negdje konobare,iznajmljuju ležaljke i pedaline, peku roštilje,prodaju sladoled,kukuruz po plaži... pa se nemaju vremena baviti unutarstranačkim izborima.Pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare