To je to što me zanima!

Ahmadinedžadov prvi aktualni sat: Moji rezultati su izvrsni!

Zastupnici su postavili deset pitanja iz politike i gospodarstva. Ahmadinedžad je istaknuo kako gospodarska politika vlade nije odgovorna za inflaciju i deprecijaciju
Vidi originalni članak

Najteža ograničenja nametnuta su vlasti kao što su gospodarske sankcije i svjetska kriza. A svi, prijatelji i neprijatelji vlade, priznali su da smo savršeno radi, rekao je iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad na aktualnom satu u parlamentu, prvom nakon Islamske revolucije 1979. godine. 

Zastupnici su postavili deset pitanja iz politike i gospodarstva. Ipak, o izglasavanju povjerenja predsjedniku nije bilo riječi. Ahmadinedžad je istaknuo kako gospodarska politika vlade nije odgovorna za inflaciju i deprecijaciju iranske nacionalne valute od 55 posto u odnosu na američki dolar u godinu dana. 

Međunarodna zajednica nametnula je Iranu sankcije zbog nuklearnog programa za kojeg Iran tvrdi da je isključivo mirnodopski, prenosi BBC.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • electronicmaestro 16.03.2012.

    Evo, ljudi, objašnjenja za sve ovo sranje. Spremajte limenke hrane, vodu, pokrivače i sve ostalo jer NAJEBASMO!!! http://www.index.hr/xmag/clanak/nostradamusovo-predvidjanje-atomska-bomba-ce-pasti-u-more-i-pobiti-sav-podvodni-svijet-na-mediteranu/336516.aspx

  • Ivo Lola Ribar 14.03.2012.

    pa amerikanci i njihove kuckice jos nisu niti iracko nuklearno oruzje pokazali svijetu a vec bi zatukli i irance? koja je svrha postojanja UN-a?

  • Čiko Spase 14.03.2012.

    cijenim ga zato sto nikom neda pardona... u ostalo se ne bi mijesao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare