To je to što me zanima!

A. Đapić: Bubalo i HDSSB samo trpaju u svoje vreće

Anto Đapić i članovi HSP-a u ponedjeljak su kritizirali novu osječku gradsku upravu. Radnike gradskih tvrtki u Osijeku pozvali su u štrajk
Vidi originalni članak

HDSSB i koalicija Krešimira Bubala u dva mjeseca nije ništa učinila u Osijeku, osim smijenila direktore gradskih poduzeća i najavila otkaze. Od njih ne treba očekivati pomoć jer oni i dalje tovare u svoje vreće, rekli su u ponedjeljak čelnici HSP-a na čelu sa Antom Đapićem potaknuti izjavama novog direktora Gradskog prometnog poduzeća koji je rekao da je Đapić doveo GPP u dugove. HSP-ovci su radnike gradskih tvrtki pozvali u štrajk. Novi direktor GPP-a Igor Medić kaže kako je poduzeće dovedeno na rub propasti.
- GPP ima problema ali nisu neriješivi. Treba dovesti direktora koji će ga izvući iz krize. Svaka budala može poduzećem upravljati na način da podijeli otkaze, smanji plaće i proglasi stečaj - uzvratio je Đapić rekavši kako HDSSB namjerno hoće ugasiti GPP kako bi privatizirali autobusni kolodvor.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dusansk 27.07.2009.

    lopovi ste vi svi !!!

  • seka58 27.07.2009.

    Jadnik nije se dosta nakra ,pa mu krivo.Silom hoće nazad na položaj,pa da opet on trpa u svoju vreću.

  • mlatimudan 27.07.2009.

    Ma nemože utrpat koliko si ti utrpa da rak raka je..!Uostalom valjda će bit bolje sad kad su nas počeli krast naši.Dosad ste nas krali vi iz BiH pa eto đavle dotrali državu prid bankrot.A hrvati ako su pametni mogu se dignit jedino na štrajk kojim će se tražit vaš povratak vašim kućama u BiH.Dosta je bilo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare