To je to što me zanima!

24sata u Sloveniji: Vatra gutala zgradu u toplicama nedaleko od Hrvatske. Evakuirali 1500 ljudi

Zaposlenici su ga djelomično lokalizirali do dolaska vatrogasaca, a brzom intervencijom vatrogasnih službi ugasili su požar
Vidi originalni članak

Veći požar izbio je u termalnom parku AquaLuna u slovenskom gradu Podčetrtek, nedaleko hrvatske granice. Kako je vidljivo na snimci, vatra je gotovo u potpunosti progutala jedan od objekata u parku, a izdiže se crni gusti dim iznad zgrade.

PRATITE UŽIVO: 24SATA U SLOVENIJI

- Jako je buknulo, crni dim se širio nebom, izgledalo je strašno. Međutim intervencija je bila brza i požar je uspješno ugašen - rekao nam je muškarac koji živi na brdu s pogledom na terme.

Naime, požar je izbio u jednoj od skladišnih prostorija. Zaposlenici su ga djelomično lokalizirali do dolaska vatrogasaca, a brzom intervencijom vatrogasnih službi ugasili su požar. Izgorio je gornji kat objekta, dok su bazeni, tobogani i veći dio toplica, srećom, ostali netaknuti, otkrio nam je Vasja Čretnik, voditelj prodaje i marketinga u Termalnom parku Aqualuna u Sloveniji.

U požaru koji je ugašen oko 19 sati nema ozlijeđenih. Evakuirali su oko 1500 posjetitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditelj je posebno pohvalio svoje zaposlenike koji su reagirali odlično, i bez panike uputili posjetitelje prema izlazu. Ljudi su poslušno i smireno napustili toplice.

Voditelj objekta je napomenuo da se u slovenskim medijima digla velika panika zbog požara i da je to nepotrebno jer terme sutra rade normalno, izuzev jednog restorana koji je oštećen u požaru.

U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznat uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • titin pionir 09.07.2023.

    Bila bi Slovenija veča da hrvatima nije Tito dao Istru i deo Međimurja . Hrvati najviše spornih zemljišta dobili na ar od Starog

  • Mudre Gluposti 09.07.2023.

    svaka strana slovenije je nedaleko od hrvatske.

  • DeGogi se vratija 08.07.2023.

    Slovenci nemaju Kanadere?

Komentiraj...
Vidi sve komentare