To je to što me zanima!

Prijavite se na besplatnu radionicu i recite nam što vam zadaje brige u poslovanju

Prijavite se na besplatnu radionicu "Olakšice za poslodavce, benefiti za zaposlenike" koja će se održati 9. 10. 2024. od 10:00 do 13:30 sati u Obrtničkoj komori u Zagrebu te nam napišite što vam zadaje najviše briga u poslovanju
Vidi originalni članak

Svaki poduzetnik zna da je pokretanje i vođenje posla uzbudljiv, ali i vrlo izazovan pothvat. Iako ne postoji čarobna formula koja stvara uspješnog poduzetnika, oni koji uspiju u svom naumu obično su ovladali vještinama dobre i učinkovite komunikacije, sposobnostima da prodaju i sebe i svoju ideju ili proizvod, posjeduju jak fokus, imaju fleksibilan i solidan poslovni plan, ali i veliku želju za učenjem što nije samo ključna poduzetnička vještina, već i vrlo vrijedna životna vještina.

A upravo će vam Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava (UMFO) i TEB poslovno savjetovanje pružiti priliku za stjecanjem novih znanja, kako bi ste unaprijedili svoje poslovanje.

Pozivamo vas da dođete na besplatnu radionicu "Olakšice za poslodavce, benefiti za zaposlenike" koja će se održati u srijedu, 9. listopada 2024. godine na adresi Obrtnička komora Zagreb, Ilica 49/1, u vremenu od 10:00 do 13:30 sati.

Uvodno izlaganje održat će viši savjetnik TEB - Poslovnog savjetovanja dipl. oec. Dinko Lukač. Predavač Lukač stručnjak je s više od 20 godina iskustva u savjetovanju mnogih tvrtki i organizacija, specijaliziran je za područje oporezivanja porezom na dohodak, doprinosima te porezom na dodanu vrijednost, također je stalni predavač na TEB-ovim računovodstveno-poreznim edukacijama kao i autor velikog broja TEB-ovih knjiga, priručnika i stručnih članaka u časopisu „Financije, pravo i porezi“.

Nakon izlaganja, panel sa stručnjacima 

Nakon izlaganja uslijedit će panel na kojem će više riječi biti o neoporezivim primicima s fokusom na treći mirovinski stup. Na panelu će sudjelovati: Blaženka Križanac, članica uprave Hrvatskog mirovinskog osiguravajućeg društva, Radojka Hainski, direktorica Croatia osiguranje mirovinskog društva za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondom i Antonija Tretinjak, potpredsjednica Obrtničke komore Zagreb i vlasnica kozmetičkog salona De Lux te stručnjak za poreze Dinko Lukač, TEB - Poslovno savjetovanje d.o.o.

U sklopu panela posjetitelji će moći postavljati pitanja gostima.

Prijavite se za besplatnu radionicu što prije jer je broj mjesta ograničen te nam u obrascu napišite što vam zadaje najviše poteškoća u poslovanju.

Ako ne možete otvoriti obrazac, molimo vas kliknite OVDJE!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare