To je to što me zanima!

Konferencija Startover: Izazovi koje sa sobom donose novi modeli poslovanja

24sata organiziraju konferenciju Startover drugu godinu zaredom, a dolazak su najavili stručnjaci iz svijeta ljudskih potencijala, ali i predvodnici trendova poslovanja najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Nikad nije bilo izazovnije raditi s ljudima, a moderni alati koji su nam dostupni uvelike mogu olakšati poslovne procese; pojednostaviti rad i menadžerima i zaposlenicima. O načinima, ali i o praktičnim iskustvima, govorit će stručnjaci iz ključnih industrija na drugoj HR konferenciji 24sata "Budućnost rada: Novi modeli, nove generacije". Konferenciju organiziraju 24sata 7. studenog u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, a dolazak su najavili mnogi stručnjaci iz svijeta ljudskih potencijala, ekonomije i IT-ja. 

Usmjeravanje posla prema kvaliteti života ključan je zadatak svakog poslodavca, a postići ravnotežu u tome zadaća je zaposlenika. No zaposlenicima to nije lako, pa ćemo na panelu "Leadership" probati pronaći odgovor na pitanje "Kakvog lidera traže moderni zaposlenici?". Panelom će moderirati prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić, Ekonomski fakultet Zagreb, koji će s panelistima pokušati doći do odgovora na aktualno pitanje - kakve kvalitete treba imati jedan lider.

A iako su sva radna mjesta u nekom sustavu ključna za poslovanje, današnja ekspanzija tehnologije donijela nam je neka zanimanja koja do jučer nisu bila ni u ideji. Jedna od zanimljivih tema koju ćemo obraditi je "Nova zanimanja: Ljudi iz sjene", kojim će moderirati prof. Jelena Jelušić, HR & Employer Branding konzultant, INSPO Consultinga, u sklopu koje ćemo predstaviti ljude čije su uloge ključne za poslovanje pojedinih kompanija, a šira javnost ne zna ni da postoje. 

Organizacijska kultura jedne kompanije određuje mnogo više od samog tona komunikacije. Ona utječe i na procese i na produktivnost. Na panelu "Organizacijska kultura: Kako komunicirati u izazovnim situacijama?", kojim će moderirati Natalija Kordić, konzultantica za organizacijsku kulturu, Razum d.o.o., tražimo odgovor na pitanje kako organizacijska kultura utječe na način komunikacije u kompaniji, posebno u izazovnim vremenima, a dotaknut ćemo se područja well-beinga, četverodnevnog radnog tjedna i #nofilter komunikacije. 

Nezaobilazna generacija Z pronašla je svoje mjesto na ovoj konferenciji jer oni su mladi i znaju što hoće, a u okviru panela "Generacija Z u potrazi za smislom" pokušat ćemo pronaći onaj tajni sastojak koji čini sinergiju između starijih generacija i generacije Z - kvalitetnom i ugodnom za rad. Kakva su to očekivanja od poslodavca i kolega prema generaciji Z, a zanima nas tko se kome treba prilagoditi - jer generaciju Z prati glas da imaju nepokolebljive stavove. S panelistima će razgovarati moderatorica Iva Majstorović, CEO at Enstring powered by Degordian i pritom će pokušati pronaći odgovor na pitanje kako postići optimalnu razinu transparentne i učinkovite komunikacije unutar tima i kompanije.  

Dr. sc. Aco Momčilović, FutureHR Owner; President of Global AI Ethics Institute moderator je posljednjeg panela, pod nazivom "AI: Pametno s pametnijima od nas", u kojem sa stručnjacima pokušavamo pronaći odgovore na pitanje kako nam AI može pomoći u poslovanju - iz pozicija HR timova, ali i iz kreativne pozicije medija. Tražimo odgovore na pitanja u kojem smjeru se razvijaju AI platforme te kako ih pametno možemo koristiti u profesionalnom i privatnom razvoju. 

Osigurajte svoje mjesto na konferenciji - prijavite se ovdje jer je broj mjesta ograničen.
Organizator konferencije su 24sata, a partneri su Erste banka, JYSK, HGK, Philip Morris Zagreb i KONČAR.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare