To je to što me zanima!

Pseće bebe hitno trebaju vašu pomoć: Ne traže puno, samo...

Prije nekoliko dana ova ljepotica je pronađena u Klani uz rub šume kako se skriva. Vjerojatno ju je neki zao čovjek izbacio iz svog automobila jer je bila skotna.
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana ova ljepotica je pronađena u Klani uz rub šume kako se skriva. Vjerojatno ju je neki zao čovjek izbacio iz svog automobila jer je bila skotna.

 Volonterka udruge je nekoliko dana dolazila i pokušavala zadobiti njezino povjerenje. Svojom upornošću i uz pomoć svojeg divnog psića to je i uspjela!

Zadnji dan kada je došla kujica se već okotila i to 12-ero Veličanstvenih! Dva štenca su bila dosta udaljena od mame i ostalih štenaca pa je bilo vrlo upitno hoće li preživjeti, no uz puno ljubavi i topline svoje mame brzo su se opravili. Volonterka je stigla na vrijeme jer su noći već jako hladne tako da su bebice imale malu šansu da uspiju preživjeti!

Hrabra mama u tipu labradora i njezinih 12ero Veličanstvenih traže barem privremeni dom! Bebice i mama su dobro, papaju puno, a da bi bili veliki i snažni potrebna je kvalitetna hrana za mamu! 

Molimo Vas da im pružite miran kutak u kojem bi ove bebice mogle porast do udomljenja. Također možete donirati dekice, krpe, plahte, a ako ste u mogućnosti i novčane donacije će više nego dobro doći!

Naravno naši volonteri su uvijek od akcije pa će i Vašu donaciju u bilo kojem obliku vrlo rado i brzo doći pokupiti. Sve za životinjice!

Pretvorimo zajedničkim snagama da ove tužne okice napokon osjete ljubav i dobrotu. Omogućimo malcima normalan početak života. Možemo li to? 

Udruga za zaštitu životinja "Traži se prijatelj"

Andrea Gržičić - volonterka

Kontakt broj: 095 906 8013

IBAN: HR6425000091101346802

S.W.I.F.T. / BIC: HAABHR22

OIB

13060982980

Registarski broj udruge

08003383 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 03.11.2015.

    Tužno! Znam da ne traže puno,no ne mogu im pomoći,želim od sveg srca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare