Stomatolozi Branko Mihalj iz Kutjeva i Mladen Süber iz Osijeka tvrde kako zubari najbolje znaju napraviti vino jer najbolje poznaju anatomiju i fiziologiju jezika! Njima je proizvodnja vina ipak hobi.
Rijetki u Hrvatskoj imaju ovako kvalitetno grožđe
priča Mladen Süber i zadovoljno kaže kako je Davor Zdjelarević iz Brodskog Stupnika najbolje bijelo vino Nagual radio od njegova sauvignona.
Hobist sam i napunim od 2000 do 3000 butelja na godinu, dio za prijatelje, a dio da pokažem što moj vinograd može dati
skroman je Süber, koji jedini u Hrvatskoj radi pjenušac od sauvignona.
I Branku Mihalju najvažniji su 2300 pacijenata, 15 znanstvenih radova i prva privatna stomatološka ordinacija u zakupu u Hrvatskoj.
Živjeti u Kutjevu, a ne praviti vino bila bi sramota
kaže i dodaje da u vinogradu ima rajnski rizling, traminac, muškat ružu, portugizac, cabernet sauvignon, cabernet franc i merlot...
Sve su te sorte samo cvijeće uz kraljicu graševinu
slikovit je i ponosan je što je na ocjenjivanjima pobijedio puno.