To je to što me zanima!

Znate li što je animal fitness? Dovest će vas u brutalnu formu

Crab walk je idealan za core, Frog Jump je vježba odlična za snagu. Jednostavna vježba, a efektna vježba je ona da stanete na sve četiri, ali tako da su koljena malo iznad podloge
Vidi originalni članak

Animal Flow ili Primal Movement, odnosno "životinjski pokreti", novi je hit u svijetu vježbanja. Ipak, kretanje na sve četiri stara je praksa. Djeca prvo uče puzati i tek onda se oslanjaju na noge. Joga je nastala iz takvih, "životinjskih" pokreta koji su prirodni i urođeni. Takvim pokretima utječemo na snagu jer se rade s vlastitom težinom. Više je vrsta vježbi koje se mogu kombinirati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Svakodnevno vježba unatoč godinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Crab walk je idealan za core, Frog Jump je vježba odlična za snagu. Jednostavna vježba, a efektna vježba je ona da stanete na sve četiri, ali tako da su koljena malo iznad podloge. Koračajte malim koracima, dva naprijed pa dva unazad. Pritom dobro stisnite trbuh kako bi vam bilo lakše. Izdržite minutu i vježbu ponovite nekoliko puta. 

RJEŠITE SE NARANČINE KORE Celulit se rješava vježbanjem na stepenicama i uljem čempresa

Na TikToku, objave koje se tiču ovakvih treninga, imaju milijune pregleda. Fitness treneri sve ih više uvode u svoje programe. 

@vickyplamenova ANOTHER ONE 😇 no handstand here so might be an easier one to learn ! #mobility #mobilitytraining #mobilityflow #animalflow #primalmovement ♬ Can't Hold Us (feat. Ray Dalton) - Macklemore & Ryan Lewis & Macklemore & Ryan Lewis

Postoje i složenije vježbe koje zahtijevaju dobru koordinaciju, ali započnite s jednostavnima i tijelo će vam biti zahvalno. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare