To je to što me zanima!

Ženstvene duge haljine koje će izazvati samo komplimente

Ljeti će se žene osjećati laganije i ženstvenije jer je izbor haljina koje se navlače u jednom potezu stvarno velik. Boje su jake i intenzivne, a mogu biti i neutralne ili pak prošarane uzrocima
Vidi originalni članak

Neke su krojeva kakve su nosile naše bake, neke su moderne, bez rukava, čipkaste, neke pak s pufastim ili komotnijim rukavima, ali sve do jedne idealne su za - ljeto. Lagane i prozračne pamučne, satenske ili viskozne haljine ne padaju teško, lepršaju oko nas kad nam je vruće i nešto je najugodnije na tijelu što nam stoji u toplijim danima. Prikladne su za aktualne gradske sparine jer nisu uz tijelo, omogućuju koži da diše, stilski su privlačne i definitivno vrlo "chic".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bez obzira na to kako nam pristaju, za neke elegantnije varijante uvečer ili samo neku važniju kavu, možemo ih stisnuti remenom ili vrpcom u struku, a na posao, pogotovo ako radite u uredu, možemo ih nositi ovako ležerno i bez pitanja vidi li se nešto ispod.

Jednako su poželjne za kavu s prijateljicama ili običan obiteljski ručak. Dovoljno su udobne da se u njima može provesti cijeli dan.

OUTFIT DANA Posebne naušnice u obliku cvijeta okupane tonom sunca

Ljeti će se žene osjećati laganije i ženstvenije jer je izbor haljina koje se navlače u jednom potezu stvarno velik. Boje su jake i intenzivne, a mogu biti i neutralne ili pak prošarane uzrocima. Izrezi su od V-izreza do okruglog, mogu biti čak i na kopčanje ili vezanje. Ako naiđete na one bez rukava ili s otvorom preko ramena, uvijek uz sebe imajte vesticu ili lagani sako za ogrnuti.

Već nekoliko sezona maksi siluete uporno vladaju modnom scenom i potpuno su zasjenile nešto kraće varijante koje čekaju svoju priliku u ormaru, a trenutno je najdominantnija takozvana balon silueta. Neprimijećene definitivno neće biti ni haljine u boho stilu, s volanima, kao i bijele nalik na vjenčanicu koje će izdužiti figuru i od vas učiniti božicu ljeta.

Osim na sandale, ove će haljine biti najupečatljivije na platformu, no ako baš želite pojednostaviti stil, na noge možete nataknuti i obične japanke. Želite li ovakvu haljinu odjenuti na neku svečanost, pobrinite se da je ipak "ukrasite" s malo glamuroznijim accessorizeom. Odaberite zlatnu ili srebrnu torbicu, elegantne štikle na petu i ne štedite na bliještećem nakitu - od ring narukvica do dugačkih lančića i upečatljivih naušnica. 

ISTRAŽILI SMO Ulovi sa sniženja: Pronašli smo top 5 haljina za do 20 eura

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 30.07.2024.

    Nista od ponudjenog.

  • 30.07.2024.

    Nema osobe na 24h koja voli tockice i volane, tu su uglavnom u halterima 🙂

  • 30.07.2024.

    Predugo i previše tamne boje, do koljena su najljepše

Komentiraj...
Vidi sve komentare