To je to što me zanima!

Žene s većim grudima su vjerne i puno manje varaju u vezama

Najveće varalice su bile one s manjim grudima, čak 69 posto njih, s košaricama između AA i C. Najviše njih je imalo košaricu B. One s F i većom košaricom bile su najmanje sklone varanju
Vidi originalni članak

Žene s većim grudima su najvjernije i najmanje varaju, pokazalo je istraživanje. Istraživači su ispitali žene koje su same priznale da su varale kako bi otkrili koje žene više varaju - one s većim ili manjim grudima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istraživanje je pokazalo da je od njih samo 31 posto imalo veće grudi, košarica D-G. One s F i većom košaricom bile su najmanje sklone varanju.

VELIKE I LIJEPE Ovo su četiri najbolje seks poze za žene s velikim grudima

Najveće varalice su bile one s manjim grudima, čak 69 posto njih, s košaricama između AA i C. Najviše njih je imalo košaricu B.

- Ispitali smo 1000 sudionica kako bismo otkrili nekoliko zanimljivih činjenica o varanju i veličini ženskih grudi - rekla je glasnogovornica istraživanja.

ZANIMLJIVA INFOGRAFIKA Gdje se preljub tolerira, a gdje ne dolazi u obzir: Jedna država u Europi se izdvaja na vrhu liste

- Također smo otkrili da je Marks and Spencer mjesto broj jedan gdje su žene kupovale seksi donje rublje samo za svoje ljubavnike, a slijedi Victoria's Secret i Agent Provocateur - dodala je, prenosi Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • vidime 08.09.2024.

    Prošle su dvije godine. Možda se stanje promijenilo 🤔

  • Croatia will not forget 08.09.2024.

    Da istina one sa malim grudima stalno varaju jer ih to muči !!

  • cazanova 20.08.2022.

    Onda sam ja imao sreću što sam osvojio ženu sa velikim grudima. Bravo ja☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare