To je to što me zanima!

Želite obnoviti obrve? Potrebna su vam samo ova tri koraka

Baš kao što njegujete kosu i vlažite kožu tako i obrve traže sličan tretman. Premažite obrve hidrirajućim serumom ili jednostavno koristite prirodne pripravke
Vidi originalni članak

Obrve uokviruju lice i one dobro stilizirane mogu nam dati potpuno drugačiji izgled. Za one koji su pretjerali s čupanjem dlačica, mogli bi pričekati devet mjeseci pa i dvije godine da im se obrve potpuno obnove te kako bi dosegnule maksimalnu širinu i punoću. Ipak, pravilna njega i određeni trikovi mogli bi ubrzati taj proces. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bizarni anti-age tretmani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vizažistica kuće Chanel, Jimena Garcia, smatra da guste obrve možete povratiti u tri koraka. Naravno, u slučaju nekih kožnih stanja i bolesti te disbalansa u hormonima, treba rješavati uzrok jer su tanke obrve možda samo posljedica, piše Vogue. 

10 MINUTA DNEVNO Ova masaža zaglađuje bore i zateže kožu lica: 'Rezultati su vidljivi već nakon dva tjedna'

 

1. Čišćenje i piling

Piling kože ispod dlačica obrva pomaže otvoriti folikule i pospješuje rast obrva. Tako piling pomaže da drugi proizvodi koji potiču rast lakše prodru u kožu. Prvo sredstvom za čišćenje lica dobro očistite lice i obrve. Zatim je red na nježni piling. Osim kupovnih, možete napraviti prirodnu mješavinu. Napravite piling do ružičaste himalajske soli i dodajte omiljeno ulje za kožu, možete i jojobino. Nježno masirajte i isperite. 

2. Masaža za cirkulaciju 

Masaža obrva potiče cirkulaciju, prokrvljuje to područje i potiče rast. Masažom možete i prirodno podići obrve i otvoriti oči. Masažu možete izvoditi prstima ili alatima poput gua sha. 

POMLADITE SE Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće

3. Hidratacija 

Baš kao što njegujete kosu i vlažite kožu tako i obrve traže sličan tretman. Premažite obrve hidrirajućim serumom ili jednostavno koristite prirodne pripravke poput rižine vodice ili bademova ulja.   

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare