To je to što me zanima!

Želatina i kava odlične su za podočnjake - napravite masku

Jastučići s kofeinom poboljšat će cirkulaciju te spriječiti nastanak malih bora, a možete ih napraviti sami kod kuće. Trebat će vam želatina, kava, mljevena kava i vruća voda
Vidi originalni članak

Maske za područje oko očiju u posljednje su vrijeme sve popularnije, pogotovo one u obliku jastučića koje se lijepe na lice. Ovakve maske često dolaze uz plastičnu ambalažu u kojoj se nalaze utori za jednokratne maske, a koje bacamo čim jastučiće zalijepimo na lice. No taj maleni pladanj nemojte bacati nego ga iskoristite i napravite svoje maske za područje oko očiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, kofein je snažno antioksidativno sredstvo koje djeluje u borbi protiv slobodnih radikala, koji su jedan od najvećih uzročnika starenja kože. Također poboljšava cirkulaciju kože te izvlači vodu, pa brzo dobijemo osjećaj zatezanja i svjež izgled.

Kako biste napravili ove jastučiće, potrebni su vam želatina, kava, mljevena kava i vruća voda. U zdjelu stavite žlicu želatine te u to dodajte dvije žlice vode, žlicu skuhane kave te pola žličice mljevene kave.

BLISTAVA, JAKA I ZDRAVA KOSA Spriječite gubitak kose: Pomažu maska od cimeta i kave, a tu su i recepti s ricinusovim uljem

Dobro pomiješajte, ulijte u kalupe i stavite u hladnjak na 10-15 minuta. Nakon korištenja dobro isperite lice i pazite da sastojci ne uđu u oko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare