Pilav od puretine radi se brzo i jednostavno, a u potpunosti je bez glutena i jako zdrav. Koriste se mediteranske namirnice poput češnjaka, limuna, maslinovog ulja i morske soli, a kao prilog se poslužuju šparoge i rajčice
Vidi originalni članak
Pilav je jelo od riže, priprema se tako da se pirjanom luku na maslacu doda riža i temeljac, a zatim se u posebnim posudama riža kuha u pećnici oko 15 minuta na 240°C. Za pilav od puretine potrebni su nam celer, gljive, maslinovo ili neko drugo ulje, luk, peršin i jabuka. Sve se zalije pilećom juhom i doda dimljena puretina.
POGLEDAJTE VIDEO: Ponekad čudne kombinacije voća i mesa ispadnu dobitne
Kao prilog pilavu najbolje odgovaraju šparoge zapečene u pećnici prelivene sa maslinovim uljem. Treba ih peći na 200°C i dodati svježi češnjak.
POGLEDAJTE VIDEO: Jabuka i divlja riža se nadopunjavaju
Više recepata potražite na: http://intheboxtv.info