To je to što me zanima!

Zbog korone im ostale gomile pitaje, pa peku ružičasti kruh

Vijetnamski lanac pekara potaknut time da su zbog zatvaranja granica uslijed širenja korona virusa ostale ogromne količine 'zmajevog voća' odlučio je smanjiti štete za ekonomiju
Vidi originalni članak

ABC Bakery, pekara u gradu Ho Chi Minh u Vijetnamu, od pojave korona virusa proizvodi - ružičasti kruh. Na to troše na tone ružičastog 'zmajevog voća', odnosno pitaje, koje je ostalo neprodano nakon što su zbog korona virusa zatvorene granice.

Ružičastu boju kruha dobili su nakon što su odlučili 60 posto vode koju inače koriste u pripremi kruha zamijeniti smoothiejem od tog voća, prenosi Da Nag Today, a prenosi Business Insider.   

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kruh je odmah postao senzacija u Vijetnamu. Lanac pekarnica morao je podići proizvodnju na 20.000 štruca tog kruha na dan, s tim da su uveli ograničenje po kojem svaki kupac može kupiti - samo jednu štrucu.   

Novinari Business Insidera koji su u veljači posjetili taj lanac pekarnica kažu kako su ispred većine njihovih trgovina ogromni redovi, pa su na svoj kruh čekali 20-ak minuta. Iznenadili su se time koliko je kruh stvarno ružičast sa svježim i slatkastim mirisom kruha, no posebno ih je iznenadio - okus.

Topao kruh bio je vrlo ukusan, s hrskavom korom i vrlo mekanom pupom bogatog okusa.U okusu se vrlo blago osjeća voće.  

'PRODAJA NAM JE I PORASLA' U Puli po kruh u Coronu: Neka virus mijenja ime, mi nećemo!

 Kruh od zmajevog voća našao se odmah na svim reklamama, a vrećica sa 5 štruca kruha stoji oko 1,3 dolara, odnosno nešto manje od 9 kuna i nadaju se da će iskorištavanjem pitaje na ovaj način pomoći da se lakše prebrode posljedice širenja korona virusa na ekonomiju.
PROMO Jedinstveni okus i kvaliteta: Kruh pun svega dobrog

To nije jedina kompanija koja je pribjegla inovacijama u rješavanju problema zbog prestanka izvoza. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare