To je to što me zanima!

Zagrljaj strasti: 'Lotos' poza dovest će vas do ludila u trenu

Lotos poza u seksu mnogima je omiljena jer pruža nevjerojatnu povezanost s partnerom dok ste obgrljeni licem u lice, a pruža laganu mogućnost za duplu penetraciju
Vidi originalni članak

Ako želite dublju povezanost i intimu s partnerom, onda je 'lotos' poza idealna za vas. Možda vam se čini da od te poze ne možete dobiti previše, ali varate se. Ona je itekako strastvena i pruža nevjerojatno iskustvo za oba partnera.

Sekspertkinja Sadie Allison otkrila je kako ova poza dovede seks do ludila. Pogotovo za žene.

- Promiče neku vrstu pokreta na koji mnoge žene seksualno reagiraju, a to je sporo ljuljanje koje izravno stimulira klitoris - kaže Allison.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako izgleda položaj lotosa?

Da bi zauzeo ovaj položaj, muškarac će sjediti prekriženih nogu, a žena će se popeti na vrh. Sjedenje licem u lice u ovom položaju podići će ovaj intimni potez na višu razinu.

Ovaj položaj pruža vam sporije kretnje za maksimalno uživanje i dublje prodiranje.

Istraživanja pokazuju da najmanje 36% žena treba stimulaciju klitorisa za postizanje vrhunca, zbog čega je položaj lotosa savršen da vas odvede do kraja.

Postoji više varijacija ovog intimnog seksualnog položaja:

Ogrnuti lotos

Umjesto da samo sjedi na vrhu, u ovom položaju će žena na vrhu postaviti svoja koljena na partnerovo rame, puštajući stopala da se spuštaju niz leđa drugog sudionika.

Ovo je izvrsna varijanta za analnu penetraciju jer anus postaje lakše dosegnuti.

DREVNA TEHNIKA Što je pompoarizam? Dovodi do jačih, ali i višestrukih orgazama

Stolica lotos

Ovdje jedan partner sjedi na stolcu i ili prekriži noge ili ih samo drži u uobičajenom sjedećem položaju. Drugi partner sjedi u krilu, okrenut prema njima, s nogama koje vise prema tlu.

Korištenje stolca može vam pomoći da se slobodnije krećete, a možete se držati za naslon stolca kako biste izdržali dio svoje težine.

VELIKE I LIJEPE Ovo su četiri najbolje seks poze za žene s velikim grudima

Obrnuti lotos

Obrnuti lotos je standardni lotos, ali obrnut - tako da niste licem u lice. Ovo može biti izvrstan položaj za žene s većim grudima jer neće smetati, a vaš bi partner će uživati ​​držeći ih. Također je dobar izbor za analni seks jer nudi lak pristup anusu, piše TheSun.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • centrifuga 09.07.2024.

    A što kažete na kamen pozu? 🧐

  • mars7 08.07.2024.

    Dobra poza :)

  • bzvzZ 08.07.2024.

    Za 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare