To je to što me zanima!

Za savršene božićne kolače bez popucale glazure: Tajna je u žlici jogurta, a pomaže i skalpel

Za rezanje, uzmite oštar tanak nož ili skalpel. Unaprijed označite mjesta koja ćete zarezati. Može vam pomoći ravnalo. Dobar trik za rezanje kolača bez pucanja glazure je da netom prije nož uronite u vruću vodu
Vidi originalni članak

Šećer na kraju nekih kolača poput mađarice ili čokoladne torte svakako je glazura. Ako nemate previše iskustva u pripremi savršene čokoladne glazure, važno je slijediti recept, ali i trikove koji će vam pomoći da glazura ne pokvari rezanja kolača.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare