To je to što me zanima!

Vrste sira, kako ih pravilno jesti i čuvati: Mnogi sir jedu krivo pa njegov okus ne dođe do izražaja

'Kada se sir iz hladnjaka ostavi 30 minuta na sobnoj temperaturi, omekšavanjem mliječne masti njegovi prirodni okusi i arome dolaze do punog izražaja, stvarajući izniman gastronomski doživljaj'
Vidi originalni članak

Znalci kažu da u svijetu postoji više od 2.000 vrsta sireva. Svaki od njih ima svoje specifičnosti i idealan način konzumacije, no nepisano je pravilo da se mora poslužiti uz pravilno odabrane namirnice i vina na odgovarajućoj temperaturi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • branimir220250 12.07.2023.

    sir je pokvareno mlijeko, štetan je po zdravlje ljudi, ko voli nek izvoli, ja neću❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare