Kako bi se stvorio ovaj začin, prvo je potrebno samljeti sjemenke gorušice te onda taj prah pomiješati s vodom, octom i drugim tekućinama. Ponekad se u ovu mješavinu mogu dodati još i drugi okusi te začini
Vidi originalni članak
U četvrtak, 4. kolovoza slavimo Dan senfa. Iako se radi o vrlo poznatom umaku, on nije toliko čest. Zbog toga mu danas dajte priliku. Stavite ga na sve, ne samo na kobase ili hrenovke.
Možda otkrijete neku novu, super kombinaciju. Ako ste ljubitelj senfa, još bolje. No ako niste, možda baš danas otkrijete svoju novu slabu točku. Senf je gusti začin u obliku umaka/namaza koji se proizvodi iz sjemenki biljke gorušice.
Kako bi se stvorio ovaj začin, prvo je potrebno samljeti sjemenke gorušice te onda taj prah pomiješati s vodom, octom i drugim tekućinama. Ponekad se u ovu mješavinu mogu dodati još i drugi okusi te začini.