To je to što me zanima!

Vogue World u Parizu: Poznate zvijezde sporta nosile su reviju

Vogue je ususret Olimpijskim igrama održao veliku modnu reviju francuskih dizajnera, osim sportaša, reviju su nosile i Kendall Jenner i Gigi Hadid koje su izašle jašući konje
Vidi originalni članak

Treće izdanje modnog događaja Vogue World bilo je u Parizu, s posebnom revijom na poznatom trgu Place Vendôme. Biciklizam, gimnastika, tenis, taekwondo, mačevanje i break dance spojeni su s francuskom modom iz svakog desetljeća od 1924.

Manekenka i glumica Cara Delevingne vodila je prijenos uživo u haljini Jean Paul Gaultier.

Poznate zvijezde pop scene su nastupile, poput Bad Bunnyja, a manekenke Kendall Jenner i Gigi Hadid pojavile su se jašući konje. Nosile su jahačke jakne koje je dizajnirala francuska modna kuća Dior. Njihove andaluzijske konje, Djanga i Napoa, opremila je francuska modna kuća Hermes. Taj brend, koji je osnovao Thierry Hermès 1837., prvotno je proizvodio uzde i konope.

PROŠETALA PARIZOM Katy Perry na meti kritika zbog modne kombinacije s rupicama: 'Grozno! Vidi se apsolutno sve'

Uz modele, vidjeli smo 188 sportaša, 40 plesača i orkestar od 40 osoba koji su napravili performanse i tako obilježili vrijeme od prvih Olimpijskih igara, održanih u Parizu. Reviju su nosile Venus i Serena Williams, NBA zvijezda Victor Wembanyama te sprinterica Marie-José Pérec, koja je osvojila tri zlatne olimpijske medalje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare