To je to što me zanima!

Vjesnici dobrog raspoloženja: Modni elementi žutih tonova

Sunčani tonovi dobrodošli su u sivim danima, dio su trendova za bolje raspoloženje, ali i za one stilske radosti od izlazaka do uredskih kombinacija. Modni dodaci sunčanih tonova itekako se isplate
Vidi originalni članak

Predstavnica dobrog raspoloženja, koja u kolorističkoj mapi ima posebno mjesto, ovih dana nam se vraća na modnim dodacima, ali i nekim odjevnim predmetima. Modni dodaci sunčanih tonova idealni su kao dodatak nekim jednostavnim stilovima.

Bluza je dio poslovne garderobe, a s mašnom oko vrata prisjećamo se osamdesetih. Lijepi stilovi uključuju i saten, za super visoki, uglađeni sjaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne zaboravimo ni na jakne - ovih dana smo se nekako spontano priklonili tamnoj strani spektra, no žuta i slične nijanse, srodne po jačini i efektnom izričaju, svakodnevici daju posebnu notu.

MEKANO I UGODNO Pletivo kao super element: Trendi kardigani i male veste

Ako osjećate da vam je garderoba monotona ili imate osjećaj da nemate što za obući, neka jača boja definitivno je dobra ideja.

Žuta je simbol sunca i vječita optimistica, stoga ju je dobro uključiti u svoju zimsku garderobu.

Dolaskom slavljeničke i sezone evenata sjetimo se forme odijela - odajemo mu počast nekim sočnim tonovima.

Klasičan kroj i ravna forma garantira jednostavnost nošenja. Istovremeno, pojačajte dojam bojom, sve skupa dobit će glamurozan 'štih'.

Mnogi brendovi bave se modnim dodacima jarke žute varijante - inspiriran svijetom šezdesetih, donosi formu s blok petom.

Uz ovakve modne dodatke super su crne odjevne kombinacije, kao neutralna baza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare