To je to što me zanima!

Vizualno povećajte kupaonu pomoću trikova za uređenje

Klizna vrata na namještaju također će uštedjeti prostor, a najbolji odabir za fronte elemenata su svijetle boje bez uzoraka, a dobar izbor su svijetle pločice
Vidi originalni članak

I minijaturne kupaonice mogu izgledati glamurozno ako vodite računa o detaljima, savjetuju dizajneri interijera koji vlasnicima malih kupaonica predlažu izradu namještaja po mjeri kako bi se savršeno prilagodili uglovima prostorije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Multifunkcionalni elementi

Umjesto da postavljate zasebni umivaonik, školjku i kotlić, radije odaberite namještaj koji je integriran s kupaonskom opremom.

Dobar izbor su okrugli ali duboki umivaonik malog promjera koji se uklapaju u ormarić, kao i pregrada za tuš postavljena na pločicama bez zasebnog ležišta. Klizna vrata na namještaju također će uštedjeti prostor, a najbolji odabir za fronte elemenata su svijetle boje bez uzoraka. 

IMA GA GOTOVO SVAKI MUŠKARAC Jedan kozmetički proizvod učinit će da kupaonica zablista

Pravi odabir rasvjete

Glavno rasvjetno tijelo postavite u sredinu kupaonice kako bi ravnomjerno osvjetljavalo prostoriju, no obavezno u kuteve postavite još nekoliko malih halogenih lampi. Uz to, možete staviti i dodatna svjetla uz ogledalo.

SITNICE KOJE PUNO ZNACE 20 jednostavnih trikova uz koje će vam dom izgledati luksuznije

Svijetle pločice manjih dimenzija i mozaik za dekor

Najbolji odabir boje za pločice su svjetlije nijanse jer vizualno povećavaju prostor, a imajte na umu da kombiniranje više boja pločica smanjuje prostor. Kako biste ipak 'razbili' prostor upotrijebite detalje.

ODLIČAN MAKEOVER Evo kako ćete s voskom jeftino ogledalo pretvoriti u starinsko

Na primjer, oko ogledala postavite tek u jedan ili dva reda sitne mozaik pločice koji će služiti kao okvir za sliku. Na pod također postavite tepih u svijetloj boji.

Izbjegavajte nered

Ručnike u maloj kupaonici ne odlažite na vješalice ili radijatore, a kutiju za prljavo rublje također izbacite iz kupaonice da biste uštedjeli na prostoru. Imajte na umu da će previše detalja dodatno smanjiti kupaonicu i 'zagušiti' prostor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare