To je to što me zanima!

Više ih nitko ne nosi: Trendovi u manikuri koji su otišli u povijest

Neki su stilovi izašli s trendovske scene, radi se o varijantama koje su očito svima dosadile ili su naprosto otišle na 'spavanje'. Pa će opet nekad postati moderni
Vidi originalni članak

Boje i stilovi manikure te razne stilske igre na noktima se mijenjaju, donosimo listu koja je 'out'. Na kozmetičkoj sceni s promjenom sezone dešavaju se neke smjene.

1. Mramorni look - ovaj stil već neko vrijeme nije u trendu, zapravo se nalazi na listi onih koje mnogi stručnjaci za manikuru proglašavaju - trendom prošlosti. Radije birajte neki 'clean' dizajn koji ne zahtijeva pretjerano ukrašavanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Boja minta - nijansa koju možemo staviti na listu prošlosti neutralna je i pomalo monotona. Birajte radije neku efektnu, boju s karakterom.

BRAZILSKA MANEKENKA WANESSA: 'Ostavila sam dečka jer je na kozmetiku trošio više od mene! Stalno je bio pred ogledalom...'

3. Geometrija - ova lekcija iz matematike stvar je prošlosti, kad je riječ o noktima te je svijet manikure sada više sklon fluidnim linijama i nešto mekšim motivima.

SKRIVA STARENJE Retinol je koristan sastojak preparata za lice, ali i za tijelo

4. Debeli 'french' - birajte radije nešto tanju bijelu liniju, nego onu debelu, koja je sada totalno 'out'. Naime, radi se o detalju koji je bio moderan godinama, no danas je postao nepoželjan.

5. Jarka Barbie boja - sada smo više skloni nježnoj ružičastoj, jer ona snažna fuksija postala je ipak malo previše naglašena i pretjerana.

6. Manje glittera - pretjerano ukrašavanje noktiju ide u povijest, sada je hit diskretan mikro nakit koji na više neutralan način krasi našu omiljenu boju laka.

7. Tamna crvena - sada je hit više koraljna, odnosno boja koja nije toliko zagasita.

8. Ultra dugački nokti - da, nepraktični su i lako pucaju, stoga je bolje imati neku realnu dužinu.

9. Neon nokti - novi trendovi donose nam nešto smirenije boje, ostavimo neone u ljetu.

10. Previše ukrasa - smirite dojam na noktima i osmislite neki diskretan, finiji dizajn koji ne djeluje jako kičasto.

11. Floralni dizajn - sada je hit nešto poput točkice, umjesto kreacija koje su prepune latica i cvijeća. Idemo na minimalizam, piše Brightside.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare