To je to što me zanima!

Velika traper košulja je idealan komad za prijelazno vrijeme

Prelazak u jesen lakša je uz klasične komade poput traper košulje. Osim što služi i kao jakna, svaku kombinaciju podiže s ležernom lakoćom i savršena je za sve one dane kad nemamo ideje što odjenuti
Vidi originalni članak

Ulaganje u savršene 'capsule' komade poput bezvremenskog balonera ili kvalitetnog para čizama recept je za stvaranje garderobe koja će imati spreman odgovor za sve naše potrebe, bili to dani u kojima kiša ne jenjava ili jednostavno osvježenje našeg izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednostavan stil zapravo je kombinacija bezvremenskih komada koji se lako kombiniraju svaki dan, a nisu podložni trendovima koji lako nestaju s modnog obzora.

VATRENA JESEN Crvena je preplavila trgovine

Predimenzionirana traper košulja uvijek će zato biti jedan od značajnijih komada u našoj garderobi. Osim što služi i kao jakna, svaku kombinaciju podiže s ležernom lakoćom i savršena je za sve one dane kad nemamo ideje što odjenuti.

OUTFIT DANA Idealna za prijelazno vrijeme: Široka jakna od plavog trapera

Uparena s jednostavnom bijelom majicom i opuštenim trapericama, kombinacija trapera s traperom jednostavna je odjevna formula kojoj se uvijek rado vraćamo i koja nikad neće izgledati loše. Uz elegantne mokasinke i boho torbu, u trenu ćemo imati jednostavan izgled savršeno prikladan za prijelazno razdoblje.

ZARA, košulja od trapera trf s mašnom - 25,95 EUR

ZARA, trf bazična košulja od trapera - 25,95 EUR

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare