To je to što me zanima!

Varivo od slanutka i špinata

U većoj posudi zagrijte ulje, povrće nasjeckajte nasitno pa luk i češnjak stavite pirjati. Dodajte ružmarin i lovor pa dinstajte dok luk ne postane proziran...
Vidi originalni članak

Namirnice u ovom receptu dovoljne su za četvero ljudi, a sama priprema traje nešto više od pola sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priprema:

U većoj posudi zagrijte ulje, povrće nasjeckajte nasitno pa luk i češnjak stavite pirjati. Dodajte ružmarin i lovor pa dinstajte dok luk ne postane proziran. Dodajte rajčicu (svježu, narezanu na kockice ili komade rajčice iz konzerve) i dinstajte dalje oko pet minuta. Dodajte kuhani slanutak. Dodajte vode koliko je potrebno da postignete željenu gustoću. Zadnjih pet minuta dodajte svježi špinat. Posolite i popaprite, maknite s vatre i pospite svježim nasjeckanim peršinom.

RECEPT DANA Rižoto s kiselim paprikama i rajčicom taman za svježije dane

Sastojci:

400 g kuhanog slanutka, 4 žlice maslinova ulja, 4 češnja češnjaka, 1 luk, 1 lovorov list, žličica ružmarina, 400 g rajčice, 300 g špinata, listići svježeg peršina, sol, papar
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 13.09.2024.

    Odlicno 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare