Razigrao se splitski kuhar Braco Sanjin na natjecanju Perfect Match u Makarskoj, na kojem su tražili vina koja najbolje pristaju uz pojedino jelo.
Uz Bracine sirove škampe na bračkoj skuti odabrali su škrlet 2011. Marka Miklaužića iz Moslavine, a graševina 2011. Kutjevčanina Vlade Krauthakera najbolja je bila uz kremu od graha sa sotiranim capesantama. I uz treće jelo, zrna pšenice s dimljenim kozicama, pedočima i hobotnicom, preporučili su kontinentalno vino. Bila je to graševina Goldberg 2011. iz Belja.
Istarski crnjak, Terre Bianche Couvee Rouge 2009. Morena Degrassija, bio je najbolji par konjskom filetu, a uz pačja jetra u umaku od konjaka i naranče na mariniranim jabukama odabrali su primoštenski babić Suha Punta Lea Gracina 2008. te syrah Bas de Bas 2009. Alena Bibića iz Plastova pokraj Skradina.