To je to što me zanima!

Uz Oranž pretplatu 24sata čitam neograničeno i idem u shopping

Dobre su mi teme, jer vaši novinari nekako približe svaku tu temu i prilagode je svima nama. Osim toga, uz Oranž dobijem super kupone koji mi dobro dođu kao studentu, kaže pretplatnik Ivan
Vidi originalni članak

Uz godišnju digitalnu pretplatu na 24sata, uz informacije dobivam i brojne pogodnosti koje mi kao studentu dosta pomažu u životu, kaže nam Ivan Josip Anić, student ekonomije u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: I Nives Celzijus obožava Oranž 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuponi za Wolt i Lidl omogućuju mu lakši studentski život.

- Zahvaljujući godišnjoj digitalnoj pretplati 24sata, dobio sam kupone u Lidlu koje koristim u kupnji svježih namirnica. Kako sam student, često naručujem, a uz Wolt u kratkom roku dobijem toplu hranu - kaže nam.

Za digitalnu pretplatu čuo je od kolega na fakultetu te, kako kaže, nije vjerovao da će dobiti brojne pogodnosti, a kamoli da će biti toliko informiran.

- Uvijek me živcirao plus sadržaj, tekstove koji me zanimaju nisam mogao pročitao. Sad sav sadržaj, iz svih rubrika, čitam bez ograničenja. Sviđa mi se kako sve najnovije informacije dobijem u što kraćem roku - istaknuo je.

Sviđa mu se, kaže nam, raznoliki repertoar tema, koje su prilagođene svakoj vrsti čitatelja.

ISPLATI SE! Student Hrvoje: 'Uzeo sam si Oranž i dobio 119 eura kupona!'

- Dobre su mi teme, jer vaši novinari nekako približe svaku tu temu i prilagode je svima nama. Za usporedbu, mislim da vaše tekstove shvaća i kumica na placu, bez omalovažavanja, ali i nekakav direktor neke bogate tvrtke - kaže Ivan Josip.

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 €, ulaznica za izložbu “Od boemstva do vječnosti”, koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i druge kupone kao što su 15 € kupon za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare