To je to što me zanima!

'Uz Oranž pratim svoje omiljene zvijezde, a uz kupone i štedim!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Studentica Morena priznala nam je da joj se pretplata 24sata Oranž pokazala kao odlična odluka. Ima pristup PLUS+ sadržaju i kupone u vrijednosti od 72 eura i to s pretplatom od 17 eura
Vidi originalni članak

Odrasla sam uz glazbu i filmove svjetskih zvijezda, a samo na 24sata dobivam sve informacije o njima. Mislim da baš ovaj portal ima najbolju show rubriku koja obuhvaća domaće i svjetske zvijezde, kaže nam studentica Morena Kraljev (22), koja je digitalna pretplatnica na portalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Skinula sam aplikaciju jer na njoj uz pretplatu imam puno manje oglasa, koji me inače znaju nervirati. Volim biti upućena u politička zbivanja u našoj državi i svijetu. 24sata mi osim ozbiljnijih društvenih tema pruža i uvid u svjetsku scenu pa nerijetko čitam o svojim omiljenim glumcima i pjevačima - kaže nam Morena.

Već neko vrijeme koristi godišnju pretplatu Oranža i za samo 17 eura dobila je neograničen pristup svim člancima, a uz to i niz kupona u vrijednosti od 72 eura.

ZA 17 € DOBIJEŠ 119 € Domagoj je odabrao digitalnu pretplatu Oranž: 'Samo tu mogu dobiti ono što drugi nemaju...'

- S obzirom na to da sam studentica, dobro su mi došli kuponi, posebice za Wolt i Lidl. Osim njih, na portalu se mogu pretplatiti na teme koje me zanimaju pa tako uvijek prva doznam sve o Bradu Pittu, Brunu Marsu, Reese Witherspoon i drugima - otkrila nam je Morena.

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku, jer svakog novog korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu ‘Od boemstva do vječnosti’ koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i druge kupone, kao što su 15 € kupon za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare