Osim 16 najboljih recepata za superukusne francuske pite, novi broj magazina za uživanje u hrani donosi savjete za savršene eklere, slane torte i slatke delicije.
Ipak, zvijezda novog broja Skuhatćute je quiche koji nudi bezbrojne mogućnosti kombiniranja slasnih nadjeva od mesa, šunke, povrća pa čak i čvaraka. Izdvojili smo 16 najboljih recepata, a najbolje je što se te divne francuske pite mogu jesti i tople i hladne.
U šetnji talijanskom kuhinjom saznali smo koje su omiljene slane torte i kako ih pripremiti od tjestenine, riže, listova za lazanje ili njoka. Ovisno o regiji, talijanske domaćice kao bazu koriste i palentu te palačinke koje nadijevaju umacima od mesa i povrća.
Posjetili smo obiteljsku slastičarnicu Meli na zagrebačkoj Trešnjevci gdje su nam objasnili kako pripremiti slastice bez margarina i maslaca. Otkrili su nam i recepte za tortu s jagodama, kremaste cupcakese i čupave ruske pite.
Blogerica Tamara Novaković nam je pokazala kako ispeći eklere i princes krafne koje uspijevaju baš svaki put. Korak po korak vodila nas je kroz pripremu tijesta i pripremila „popis“ malih zapovijedi za savršeno kuhano tijesto.
Novi broj donosi i reportažu o Klubu Papica u kojem se gosti osjećaju kao kod kuće. Tamo smo saznali recept za supersočnu patku i tajne rahlog tijesta za pripremu slastica.
Novi broj Skuhatćute potražite 8. ožujka na kioscima uz 24sata po cijeni od 1,99 kuna.