To je to što me zanima!

Ukusni kolač od kestena i meda

Najprije skuhajte kestene, a kad su gotovi, ubacite ih u blender i pretvorite ih u pire. Kalup za torte namastite maslacem. U zdjelicu stavite maslac, med i šećer pa ih otopite na laganoj vatri...
Vidi originalni članak

Ovaj kolač zadovoljit će apetit šestero ljudi, a na pripremu ćete potrošiti oko sat vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priprema:

Najprije skuhajte kestene, a kad su gotovi, ubacite ih u blender i pretvorite ih u pire. Pećnicu zagrijte na 170 stupnjeva. Kalup za torte namastite maslacem. U zdjelicu stavite maslac, med i šećer pa ih otopite na laganoj vatri. Ohladite. Jaja umutite pa umiješajte mješavinu šećera i meda te sve zajedno miksajte. Pomiješajte brašno, sol i prašak za pecivo pa im dodajte otopljeni med i šećer. Na kraju dodajte i kesten pire. Pecite oko 50 minuta. Kad kolač izvadite iz pećnice, još vrućeg ga premažite medom.

RECEPT DANA Tiramisu dip - gotov za 5 minuta

Sastojci:

maslac 220 g, med 180 g, šećer 80 g, jaje 3 kom, oštro brašno 300 g, prašak za pecivo 2 žličice, kesten pire 6 žlica, prstohvat soli

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 30.10.2024.

    Lijep kolac

Komentiraj...
Vidi sve komentare