To je to što me zanima!

Ukusna i zdrava julienne juha

Povrće popržite na maslinovu ulju, posolite i prelijte temeljcem. Pustite da zakipi pa kuhajte oko 25 minuta na srednjoj vatri. Kušajte i dodajte soli i papra prema ukusu
Vidi originalni članak

Namirnice u ovom receptu dovoljne su za četvero ljudi, a na pripremu ćete potrošiti oko 50 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priprema:

Dobro i temeljito operite povrće. Ogulite mrkve, repu i celer, uklonite vanjske listove kupusa i oštećene dijelove poriluka. Sve povrće narežite na tanke dugačke trakice – na julienne.

Povrće popržite na maslinovu ulju, posolite i prelijte temeljcem. Pustite da zakipi pa kuhajte oko 25 minuta na srednjoj vatri. Kušajte i dodajte soli i papra prema ukusu. Ako je okus preintenzivan, možete dodati i malo vode. Poslužite toplo!

JAČA IMUNITET! 10 recepata s kiselim zeljem: Odlično ide s grahom i palentom

Sastojci:

1,5 l povrtnog temeljca, 120 g kupusa, 2 mrkve, 1 poriluk, 1 korabica, 150 g korijena celera, 4 žlice maslinova ulja, sol i papar

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 10.12.2024.

    Juha puna vitamina Dobra za imunitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare