To je to što me zanima!

'U vezi sam, ali osjećam da on ne misli ništa ozbiljno: Zanima me samo je li me voli iskreno'

Mi smo ‘kao zajedno’ a ja želim da to bude zauvijek. Čini mi se da je on u ovoj vezi jednom nogom unutra, a drugom već na izlasku, no nisam u ništa sigurna
Vidi originalni članak

Poštovani Melvudine,

molim da mi pogledate hoće li biti nešto od moje veze sa strancem. Rođen je 20. srpnja 1963. u Njemačkoj, a ja sam 8. srpnja 1973. u Hrvatskoj. Mi smo ‘kao zajedno’ a ja želim da to bude zauvijek. Čini mi se da je on u ovoj vezi jednom nogom unutra, a drugom već na izlasku, no nisam u ništa sigurna. Zanima me voli li me iskreno. Hvala na odgovoru.

šifra: divlja mačka

Odgovor:

Vi ste vrlo komunikativna žena, direktna i otvorena, a on to nije, iako se predstavlja drugačije. Poprilično ste stabilni, samo ponekad promjenjiva raspoloženja i vrlo romantični. Dajete uvijek sve od sebe, naročito u ljubavi, s vama druga strane uvijek zna na čemu je. U prošlosti ste imali većinom nezadovoljavajuće i nestabilne odnose, a takav je i ovaj. Analizirao sam fotografiju sadašnjeg vašeg partnera i vidim da je on u svom svijetu i elementu, koje zapravo ne želi dijeliti s vama, iako to ne priznaje. Slobodnog je duha i vrlo obazriv i oprezan budući da ga je bivša prevarila i ostavila te jako povrijedila. On je trenutno traumatiziran i predrasudan, i zapravo mu podsvjesno odgovara odnos u kojem nema iskrenog i dubokog vezivanja, ne želi nešto više. Želi povremeno viđanje i avanturu bez obaveza, i to je to. Da nešto s vama dalje planira i da zajednički gledate u budućnost, vi biste to primijetili, no takvog planiranja nema. Ovo jest veza i odnos, no on nije ozbiljan, barem ne s njegove strane i toga morate biti svjesni. Vrlo je kompliciran i teško ćete s njim izaći na kraj. Nije onakav kakvim se predstavlja. Isto tako, uskoro vas ne vidim zajedno, ali vi krećete dalje tijekom iduće godine. Vidim vam drugog gospodina, bit će pozitivan u svakom pogledu, dopadljiv i komičan te vrlo pažljiv. Ući ćete u vezu i biti zadovoljniji nego sada, na kraju i ostati zajedno. Vidim i da imate povremene glavobolje od blagog stresa, a boli vas i kralježnica. Opuštajte se masažom i šetnjom. Vidim da će sve sjesti na mjesto za dvije godine. Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mars7 10.04.2023.

    nece mu on rijesit probleme.mora sam

  • Pobotchnick Leeyoobo 09.04.2023.

    Dragi Melvudane! Pisao sam ti velikim slovima ali su obrisali jer tako kršim pravila. Sad ti pišem ovako iako znam da će ovo biti patnja za tebe. Sa malim slovima si na Vi, ali imaš ti love pa plati tumača. Imam jedan problem i mislim da mi možeš pomoći. Ima jedna ženska koja mi se nikako ne sviđa, a ona mene mrzi. Pošto sam inače baksuz u životu, zanima me hoće li mi se ta rospija navaliti na vrat? Hoću li ja tu moržinu oženiti i hoćeš li mi biti kum na svadbi? Ne očekujem brz odgovor jer znam da ćeš se napatiti dok ovo pročitaš. Piši u imbokc.

  • barba1 09.04.2023.

    Hahaha, pita Mevludina a može i sama zaključit da on ima takvih "luka" još ili kad mu je dosadno on svrati na kavicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare