To je to što me zanima!

U rođendanskom Skuhatćute otkrijte tajne ukrašavanja torti

Rođendanski broj donosi odlične recepte zagrebačke majstorice slastica za ukrašavanje torti, a saznali smo i legendarni recept za samoborske kremšnite
Vidi originalni članak

Za izradu originalnih torti treba malo volje, zaigranosti i prstohvat strpljenja, otkriva Vedrana Grbeša, vlasnica slastičarnice “Tako slatko”. Kako bismo s čitateljima proslavili treći rođendan magazina Skuhatćute i deveti rođendan 24sata, pokazala nam je kako pripremiti domaći fondant te očaravajuće ukrase za veliku i malu djecu. Kao baza za ukrašavanje neka posluži jedan od superslasnih recepata u čijoj je pripremi Vedrana prava majstorica. S nama je podijelila recepte za superukusne torte: prhku tortu od lješnjaka. Tortu u tri boje, ledeni vjetar, sachericu i tortu od šumskog voća s bezeom od badema.   

U rođendanskom broju pripremili smo najbolje slatke i slane recepte za svaku zabavu. Donosimo recepte za superukusne salate od povrća, mesa ili ribe. Poslužene u košaricama od prhkog tijesta, izdubljenom povrću ili čašama spremne su i za najveću feštu. 

Otkrivamo i legendarni recept za samoborske kremšnite iz slastičarnice "U prolazu", donosimo deset senzacija od lisnatog tijesta i priču o vinarima koji su osvajali Oscare. 

Skuhatćute potražite 1.ožujka na kioscima uz 24sata po cijeni od 1,99 kuna.   

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SA-SU 28.02.2014.

    Legendarne recepte se ne otkriva samo tako, čuvaju se kao što čuva zmija noge!

  • Bezobrazno zelene 28.02.2014.

    Radila sam torte s domaćim fondanom i super ispadnu, treba samo malo mašte. Izmučiš se dok to napraviš i sve lipo ukrasiš ali taj fondan niko ne jede jer je presladak.Jedino što imaš lipe slike za uspomenu i zato su mi bolje ove obične torte koje su skroz jestive a daju se i one lipo ukrasit..

  • Timmy2 28.02.2014.

    Skrušeno priznajem i obavještavam svekoliko pučanstvo da volim ukrašavati torte,kremšnite koje spravljam su za polizati prste.Sve što je novo dobro dođe. :- )

Komentiraj...
Vidi sve komentare