Za izradu originalnih torti treba malo volje, zaigranosti i prstohvat strpljenja, otkriva Vedrana Grbeša, vlasnica slastičarnice “Tako slatko”. Kako bismo s čitateljima proslavili treći rođendan magazina Skuhatćute i deveti rođendan 24sata, pokazala nam je kako pripremiti domaći fondant te očaravajuće ukrase za veliku i malu djecu. Kao baza za ukrašavanje neka posluži jedan od superslasnih recepata u čijoj je pripremi Vedrana prava majstorica. S nama je podijelila recepte za superukusne torte: prhku tortu od lješnjaka. Tortu u tri boje, ledeni vjetar, sachericu i tortu od šumskog voća s bezeom od badema.
U rođendanskom broju pripremili smo najbolje slatke i slane recepte za svaku zabavu. Donosimo recepte za superukusne salate od povrća, mesa ili ribe. Poslužene u košaricama od prhkog tijesta, izdubljenom povrću ili čašama spremne su i za najveću feštu.
Otkrivamo i legendarni recept za samoborske kremšnite iz slastičarnice "U prolazu", donosimo deset senzacija od lisnatog tijesta i priču o vinarima koji su osvajali Oscare.
Skuhatćute potražite 1.ožujka na kioscima uz 24sata po cijeni od 1,99 kuna.