Na ovaj način možeš iskoristiti i tjesteninu od prethodnog dana, ali i povrće koje već dulje vrijeme stoji u hladnjaku. Priprema ove salate će vam oduzeti samo 30 minuta.
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
400 g pilećih prsa, 250 g tjestenine, dva kuhana jaja, 150 g kiselih krastavaca, dvije crvene paprike, 10 mini rajčica, 150 g tvrdog sira, 340 g kukuruza iz konzerve, majoneza, žličica senfa, 80 g kiselog vrhnja (10% masti), sol, ružmarin, bosiljak
Priprema:
Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Pileća prsa posolite i popaprite, narežite na komadiće pa ih ispržite u tavi. Kuhana jaja, kisele krastavce i papriku izrežite na komadiće pa pomiješajte s piletinom i tjesteninom. Dodajte naribani sir i kukuruz šećerac iz konzerve. U drugoj zdjelici pomiješajte majonezu, vrhnje i, prema želji, malo senfa i maslinova ulja. Preljevom prelijte ostale sastojke i dobro izmiješajte. Pospite na kraju naribanim sirom i poslužite.