To je to što me zanima!

U gužvi mu nestalo sastojaka u restoranu, a on smislio hit jelo

Caesar Cardini, talijanski kuhar koji je radio u Meksiku, 1924. smislio je salatu koja je i danas omiljena. Spremala se ispred mušterija, a preporuka je bila da se miješa samo sedam puta i - jede rukama
Vidi originalni članak

Hrskava salata, zapečene kockice kruha i mirisni, talijanski parmezan samo su osnova iznimno laganog obroka koji obožavaju ljudi diljem cijeloga svijeta. Dodamo li tim sastojcima čarobni umak u koji idu žutanjci, senf, limunov sok, češnjak, a po želji može i malo inćuna, dobivamo kultnu Cezar salatu. Neki će još dodati pileća prsa ili pak pečene šnite tanko rezane pancete. Nitko ne može pogriješiti. Cezar salata s godinama ima sve više varijacija, a sve su se one dobro uklopile zahvaljujući savršeno osmišljenoj bazi koja je produkt mašte, iskustva i istančanog nepca Caesara Cardinija, talijanskog kuhara koji je radio u Meksiku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 17

  • matura 22.07.2024.

    xxx

  • Maya Banks 21.07.2024.

    Odlična, s preljevom od jogurta i bosiljka👌

  • P S l H O G I N E K O L O G 21.07.2024.

    Nikad probao 🫤🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare