To je to što me zanima!

U četvrtak uz 24sata: Prilog u kojem otkrivamo kako višak hrane pretvoriti u novo jelo

Otkrivamo što s tjesteninom ili rižom kada vam ostane od ručka. Saznajte kako iskoristiti višak piletine, ali i što napraviti ako vam ostane mesa od pečenja. Otkrivamo i kako osvježiti stari kruh
Vidi originalni članak

Ne propustite tiskano izdanje 24sata u četvrtak, 3. studenog jer čitateljima darujemo super prilog uz koji ćete moći iskoristiti sav višak namirnica od ručka.

Otkrivamo što s tjesteninom ili rižom kada vam ostane od ručka. Saznajte kako iskoristiti višak piletine, ali i što napraviti ako vam ostane mesa od pečenja. Donosimo i savjet uz koji ćete iskoristiti i kosti od pečenja za zdravu i finu juhicu.

Osim toga, otkrivamo i kako osvježiti stari kruh te donosimo recepte uz koje ćete od njega napraviti sasvim novo jelo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare