To je to što me zanima!

Trik kako napraviti kajganu u ljusci - jeste li to ikada kušali?

Svi koji su pokušali pripremiti jaja na ovakav način su oduševljeni. Radi se o triku kako dobiti kajganu unutar ljuske jajeta koja je odlična za jelo. Pogledajte u videu kako to napraviti
Vidi originalni članak

Želite li impresionirati goste i ponuditi im kuhana jaja koja su zapravo kajgana iznutra, ovdje je trik kako to napraviti. Vrlo je jednostavno.

Jaje se stavi u rukav majice ili u čarapu, zaveže se sa svake strane da ne ispadne pa se krajevi uhvate rukama i dobro zavrte. Potom se jaje stavlja u lonac i kuha.

Pogledajte kako to napraviti:

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • --- DAVOR --- 23.12.2016.

    Meni je draga sinoć napravila kajganu od dva jaja, uhh kako ih je promućkala, to je bila milina od kajgane :)

  • Sandra_VU 23.12.2016.

    A budale... Umjesto da jaje stavi u malo veću kuhinjsku krpu i zavrti, on rastegne rukav od majice. Taj rukav mu sad sigurno visi do koljena...

  • killdeath 23.12.2016.

    Ja ih izolirkom zaljepim za žbice od bicikla a komad slanine stavim pod guzicu te napravim par krugova po naselju. Jaja budu savršeno razmućena a slanina ispresana. Jako zdravo i zabavno! Probajte!

Komentiraj...
Vidi sve komentare