Broj osoba: 4
Priprema: 25 minuta
Sastojci
400 g puretine, 1 žličica kumina, 1 žličica čili papričice, 1 žličica crvene paprike, 2 žlica ulja, 30 g korijandera, 2 zelene paprike, 2 luka, 8 tortilja, pelati, 1 češanj češnjaka, 200 g ribanog sira, sol, svježe mljeveni papar
Priprema
Pomiješajte komadiće puretine s češnjakom, kuminom, čilijem, paprikom, narančinom korom i sokom, žlicom ulja i trima žličicama korijandera. Ispecite ih na maslinovu ulju. Zagrijte pećnicu na 180°C. Na tavi zagrijte malo ulja pa dodajte na kolutiće nasjeckani luk i pirjajte ga. Dodajte i papriku. Pirjajte dok povrće malo ne omekša. U tortilje stavite meso i povrće, dodajte žlicu pelata koje ste začinili češnjakom, soli i paprom. Dodajte i ribani sir. Zamotajte tortilje u foliju i na deset minuta stavite u pećnicu ili ih poslužite bez pečenja.