To je to što me zanima!

Transformacija života: Nekad sam zbog manjka kose gubio žene i poslove, a sad opet živim

Englez nije otišao na transplantaciju, već je na drugi način uspio doći do 'pune glave' kose. Kad je ugledao svoj odraz, kakav zapravo i pamti, nije mogao zadržati suze
Vidi originalni članak

Englez Scott Westwood kroz posljednjih 10 godina izgubio je većinu svoje kose, a time i samopouzdanje, no to nije jedina nedaća koja ga je snašla. Naime, glumac tvrdi da je zbog toga imao probleme na nekoliko životnih polja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U ogledalu se ne prepoznajem bez kose, iako je nemam već dulje vrijeme i brijem glavu. Ja kad sebe zamislim, vidim dečka s punom glavom guste kose - iskreno je ispričao Scott, koji manjak kose skriva kapom.

@novocabelohair @Kazascoot hair transformation ✂️@Mr Cabelo 🛠️ @Artero Hair Tools #hairtransformation #hairsystem #hairsystems #novocabelo ♬ Magic (Instrumental) - Jon Worthy

Kako kaže, nije dobio velik broj uloga kao glumac zbog toga što mu nedostaje kosa, a i žene su ga često odbijale iz istog razloga. 

Odlučio se za umjetnu kosu koja se radi po narudžbi i ukomponira u prirodnu kosu.

- Ovo će mi promijeniti život, već vidim. Ne mogu vjerovati, oduševljen sam - rekao je Scott nakon što se pogledao u ogledao i vidio se onako kako se zamišljao cijelo vrijeme.

Video je obavljen na TikToku, a pratitelji su se oduševili transformacijom.

SAVJET STRUČNJAKA Ne 'trenirajte' kosu da se manje masti, pogoršat ćete problem

- Wow, ovo je fenomenalno. Izgleda 20 godina mlađe i tako je zgodan s kosom! - pisali su mu u komentarima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nobody7 23.06.2024.

    Bzvz

  • ćufta 23.06.2024.

    Kompleksaš priča besmislice

Komentiraj...
Vidi sve komentare