To je to što me zanima!

Tradicionalni hrvatski jelovnik po regijama: Purica se jela u Zagorju, a ovčetina u Primorju

Način prehrane i namirnice od kojih se pripremala hrana uvelike su se razlikovali na selu i u gradu, a najraskošnije se jelo u plemićkim obiteljima koje su se trudile pratiti europske trendove
Vidi originalni članak

Ponekad se čini da su nam s dolaskom modernijih vremena nepca postala previše razmažena. Stalno tragamo za ukusnijim, hrskavijim, sočnijim, neobičnijim jelima i desertima. No kad u usta stavimo nešto što su nekad pripremale naše bake, pa naše majke - osjećaj je jedinstven. Vraća nas u djetinjstvo, u doba kad nismo imali puno i cijenili smo svaku mrvicu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare