To je to što me zanima!

Totalni kaos: Mama 11 djece opisala svoje uobičajeno jutro

Jedna majka iz Amerike šokirala je ljude kad je otkrila kako joj izgleda uobičajeni dan. Ima čak 11 djece te je istaknula kako bez dobre organizacije ne bi ništa stigla
Vidi originalni članak

Amerikanka Alicia Dougherty, majka jedanaestero djece, otkrila je kako joj izgleda samo sat vremena u danu, i to ujutro, prije nego što djeca krenu u školu. Radi toga to vrijeme naziva - sat kaosa.

 POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na mrežama objavljuje kao Dougherty Dozen te živi u New Yorku.

@doughertydozen Happy National Adoption Day! #DoughertyDozen #NationalAdoptionDay #NationalAdoptionMonth #FosterCare #Adoption ♬ The Way Back Home (Instrumental) - Louis Stephens

Budi se u 4 ujutro kako bi pripremila sve što treba.

NE RADITE I VI ISTE GREŠKE Zbog ovih 10 stvari roditelji žale jednom kada im dijete odraste

Naime, u to vrijeme, pa dok se ne probude, Alicia priprema njihove kutije za ručak, ruksake i cipele, te također brine da imaju svoje lijekove i inhalatore.

@doughertydozen Happy Tuesday! Go Crush Today! #MorningRoutine #9to5 #MealPrep #PackingLunches ♬ 9 to 5 - Dolly Parton

- Pripremam im vitamine, lijekove, dezodoranse, stavljam pastu na njihove četkice za zube. Postavljam kutije za ručak i vodu za starijih šestero, a zatim idem u garažu po njihove ruksake i cipele za najmlađih petero - objasnila je.

15 GODINA U 'DRUGOM STANJU' 'Zatrudnjela sam 11 puta samo da bih napokon rodila curicu'

Alicia je zatim otkrila da slaže ruksake i cipele djece po starosnoj dobi, zajedno s njihovim cipelama, te napuni njihove boce s vodom ledom i vodom.

@doughertydozen Happy Wednesday! Go Crush Today! #MorningRoutine #MealPrep #PackingLunches #PancakeBoard ♬ Bella ciao - HUGEL Remix Extended - El Profesor

- Zatim opet odem u garažu da spakiram grickalice za najmlađih petero i provjerim ima li svaki ruksak i kutiju za ručak, mapu, dnevni red, knjige iz knjižnice te bocu s vodom - izjavila je.

VELIKA OBITELJ 'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

- Zatim slijedi vrijeme za inhalatore, losione, njegu kose i pranje zubi. I onda, kad se svi urede, obuku se, daju mi pusu i odu - izjavila je mama, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 26.06.2024.

    A da pustiš da pola toga obave sami?Uopće me ne impresionira

  • nikolina26 26.06.2024.

    nemoj da te cuju globalisti stace oni da kazu

  • Živac69 26.06.2024.

    11???...pa tri bi ti bila dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare