To je to što me zanima!

Top savjeti za pravilno kuhanje tjestenine i 10 odličnih recepata

Tjestenina bi trebala biti dovoljno mekana kad se zagrize, da se ne osjeća krckanje, no u isto vrijeme i dovoljno žilava da se ne raspada. Želite li je servirati al dente, pogledajte presjek kad odgrizete komad
Vidi originalni članak

Talijani znaju što je dobra tjestenina, a zato slijedimo i njihova pravila pri pripremi ovog jednostavnog jela. Prvo pravilo je da se ulje ne stavlja u vodu. Ono se odvaja i pluta na vodi pa neće spriječiti da se tjestenina lijepi. Također, nakon što kuhanu tjesteninu ocijedite, ulje će se zalijepiti za nju, a to će spriječiti zadržavanje umaka na njoj, što ne želite.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare