To je to što me zanima!

Top savjeti kako pravilno kuhati rižu - na štednjaku, u pećnici i mikrovalnoj, a tu su i 3 recepta

Rižu dugog zrna, poput basmatija, potrebno je isprati prije kuhanja kako bi se uklonio višak škroba. Riža kratkog zrna koristi se više za rižota i rižu kuhanu na mlijeku pa nju nije poželjno ispirati
Vidi originalni članak

Kuhanje riže je jednostavno ukoliko se držite nekih pravila i odaberete ispravan način pripreme za određenu vrstu riže. Na primjer, nije isto kuhati bijelu i smeđu integralnu rižu, koja je zdravija opcija, no kuha se dulje pa zahtijeva veću količinu vode.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare