To je to što me zanima!

Teleći gulaš s pivom topli je obrok koji će oduševiti okusom

Ovaj recept idealan je za vas ako ste se zaželjeli gulaša na malo drugačiji način. Vrlo je praktično i to što ga možete napraviti više pa ne morate razmišljati što jesti idući dan za ručak
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 800 g teletine
  • glavica luka
  • 100 g gljiva
  • 2 češnja češnjaka
  • žličica senfa
  • vezica peršina
  • nekoliko listića kadulje
  • 3 dl piva
  • malo brašna
  • sol
  • papar
  • crvena paprika
  • lovor

Priprema: 

Luk i češnjak nasjeckajte i popržite svijetlo na malo ulja, pa ga izvadite. Dodajte meso prethodno uvaljano u brašno i pustite neka se zapeče sa svih strana. Vratite luk i izmiješajte ga s mesom. Posipajte crvenom paprikom i dodajte gljive. Posolite, dodajte svježe mljeveni crni papar i zalijte meso pivom dodajući ga malo po malo da se pjena ne bi izlila.

SLATKI KRUMPIR Ovako ćete dobiti hrskavi batat iz pećnice: Pazite na ove 3 stvari

Mesu dodajte lovor, senf i kadulju te kuhajte na slabijoj vatri dok meso ne omekša. Kad je meso postalo mekano, posipajte gulaš nasjeckanim peršinom i poslužite vruće. Prema želji poslužite uz palentu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare