To je to što me zanima!

Talijanski kuhar otkrio je trik kako najbolje poslužiti špagete

Kako bi na tanjuru špageti djelovali savršeno posluženi kao da ste u restoranu, trebaju vam samo šeflja i vilica za meso. Jednostavan trik otkrio je poznati talijanski chef
Vidi originalni članak

Andrea Tranchero radio je u renomiranim svjetskim restoranima nositeljima Michelinovih zvjezdica, a sada je otkrio jednostavan trik uz kojeg će svi špagete baš svaki put poslužiti na tanjuru kao da su profesionalci, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO O TJESTENINI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tranchero kaže kako vam za trik trebaju samo šeflja i vilica za meso. Šefljom je zagrabio špagete, zatim je stavio vilicu te je okrenuo nekoliko puta.

POGLEDAJTE VIDEO CHEFA TRANCHERA:


 - Uzmete vilicu i na nju stavite količinu koju želite. Ne stavljajte previše jer će inače tjestenina ispadati - savjetuje on.

NAJVAŽNIJI JE OMJER Tjestenina neće udebljati čak i ako je jedete tri put na tjedan

Vilicu okrećete u šeflji sve dok se ne stvori maleni tornjić. Držite je u šeflji sve dok niste spremni za posluživanje. Tranchero potom nježno iz šeflje vilicom vadi špagete i postavlja ih na tanjur. Na kraju, vrti vilicu u smjeru okretaja prije nego što je izvuče, a tjestenina na tanjuru ostaje savršeno servirana.

- Ovo je težak dio - kaže on.

Zahvaljujući ovoj metodi umak će također ostati na tanjuru, a neće se izlijevati.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 31.01.2020.

    Izgleda super

  • sasa66 30.01.2020.

    To je trik? Koj svi znaju

  • 30.01.2020.

    Uz dobar toć vrsta maniste nije bitna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare