To je to što me zanima!

Svima omiljene jesenske jakne i hlače rade se od imitacije kože

Odjeća izgleda kao da je od prave kože, a nije okrutna prema životinjama. U današnje vrijeme takvih je komada pregršt u high street ponudi, a puno su kvalitetniji nego prije
Vidi originalni članak

Jesen je pred vratima, što znači samo jedno: odijevamo kožnjake. Nema boljega komada za prijelazno razdoblje od dobre kožnate jakne, ali postoje dva problema - prava koža inače je vrlo skupa i mnogi je ne preferiraju jer je okrutan postupak dobivanja životinjske kože, a ne podržavaju ubijanje životnija radi modnog dodatka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako dolazimo do rješenja koje nam omogućava nositi omiljene odjevne komade, a riječ je o imitaciji kože. U današnje vrijeme takvih je komada pregršt u high street ponudi, a puno su kvalitetniji nego prije.

Ponuda jakni već je sad vrlo široka, mogu se naći oversized jakne u gotovo svim bojama, od bordo do tamnosmeđe, a ove je sezone izuzetno popularan antilop, odnosno brušena koža, a mi smo izdvojili jednu jaknicu u formi sakoa koju možete kombinirati s nekom košuljom i crnim traperom za šik poslovni izgled.

PREGLED MODNIH TRENDOVA Na jesen se nosi bordo i crna, a hit će biti i čizme na punu petu

U zadnje vrijeme vrlo su popularne i kožnate hlače, koje su preuzele hit tajice s efektom kože. Kako su “skinny” traperice ušle u zaborav, tako su s njima i tajice postale samo za teretanu, a kožnjaci na nogama su sad također širih nogavica ili skroz ravnoga kroja, s visokim strukom. One su često s podstavom, tako da su idealne za hladnije dane u kombinaciji s nekim kaputićem i dolčevitom, a možete odjenuti i kompletno kožnatu kombinaciju.

Kožnati topovi su također in, idu odlično na neku metalik suknju ili na jeans, a uz karirani uzorak dobit ćete onaj buntovni izgled kakav je nosila Avril Lavigne.

VJESNICI JESENI Sakoi su modni klasik, a ove jeseni nosit ćemo ih strukirane

Dugački kožnati kaput odličan je za kišne dane jer vas pokriva u cijelosti, a imat ćete osjećaj kao da se u filmu “Matrix”. Ponuda je zaista raznolika i sigurno ćete pronaći nešto za sebe, i to po povoljnijoj cijeni od prave kože. Pogledajte ostale favorite:

MATRIX LOOK Kožnjak maksi kroja: Opako dobar kaput najtamnijeg tona

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare