To je to što me zanima!

Svestrano voće: Ananas neki vole u koktelu, a neki na pizzi

Ananas je omiljen u voćnim salatama i koktelima, a često se stavlja i na pizzu, što mnogi ljubitelji tradicionalnih pizza ne odobravaju. Danas je dan ananasa, pa iskoristite priliku i kušajte ga na nov način
Vidi originalni članak

Ananas je slatko-kiselo voće poznato po tropskom okusu, kao i po osjećaju peckanja u ustima. Za to peckanje zaslužan je enzim bromelain, koji vrši razgradnju nekih proteina, pa uzrokuje osjećaj osjetljivosti u ustima.

Ako želite izbjeći taj osjećaj, pojedite kompot od ananasa ili ovo voće prvo prokuhajte. Ananas je omiljen u voćnim salatama i koktelima, a često se stavlja i na pizzu, što mnogi ljubitelji tradicionalnih pizza ne odobravaju.

DAN VILA Čarobna bića dio su narodnih vjerovanja, prisjetite ih se kroz film, knjigu ili maštovitu igru

Danas je dan ananasa, pa iskoristite priliku i kušajte ga na nov način ili pripremite jelo s ovim ukusnim voćem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare