To je to što me zanima!

10 super recepata s paprikom: Ide u slatku pitu, juhu i zimnicu

Puna vitamina, na organizam djeluje protuupalno i antioksidativno, a osim u jelima, koristi se u njezi kože. Crvena paprika ima tri puta više vitamina C nego naranča
Vidi originalni članak

Crvene, žute, zelene ili narančaste, kakve god da su, paprike su mnogima omiljeno voće u svijetu povrća. Iako ih klasificiramo kao voće, u kulinarstvu ih smatraju povrćem, kao i u narodu. Europljani uživaju u paprikama od 16. stoljeća, nakon što ih je iz Srednje i Južne Amerike Kristofor Kolumbo donio 1493. godine. Brzo su se proširile i kultivirale, a danas kuhanje ne možemo zamisliti bez njih.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare