To je to što me zanima!

Sve više zvijezda tvrdi: 'Dezići su opasni, dovoljno je tuširanje!

Svjetske zvijezde prestale su koristiti antiperspirante jer im je draže zdravlje. Smatraju da su 'dezići' loši jer u svom sastavu imaju previše sastojaka koji zatvaraju pore i kože ne može disati
Vidi originalni članak

Ne vjerujem u antiperspirante. Usmrdimo se jer antiperspirant sadrži sve u sebi i koža ne može disati, rekla je svojedobno popularna glumica Cameron Diaz, koja bez “dezića” živi i funkcionira već dulje od 20 godina.

Smatra da su “dezići” vrlo loši i da se organizam treba znojiti i izbacivati sve štetno. Ona nije jedina u svijetu slavnih među pobornicima “potpuno prirodnog”. Jedan od njih je i megapopularan te za mnoge najzgodniji muškarac na svijetu, Bradley Cooper.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne koristim više dezodorans zapravo. Tuširam se često, pa možda to pomaže. Ujutro kad se probudim, idem pod tuš i navečer prije spavanja - otkrio je i dodao da se otušira i nakon vježbanja, pa je to zapravo tri puta na dan.

PET RAZLOGA Higijena nakon velike nužde: WC papir nije najbolje rješenje

Među onima koji su odustali od “kemije”, kako sami kažu, je i poznata sestra Kourtney Kardashian. Ona je izbacila korištenje dezodoransa tijekom dojenja jer su joj i liječnici objasnili koliko je aluminij loš za dojenje i mlijeko.

Glumica Diane Kruger objasnila je da je alergična na dezodoranse i da koristi parfem, kojim se ponekad zna naprskati i ispod ruke. Dodala je kako vjerojatno ne miriše najbolje nakon vježbanja, ali da joj to manje smeta nego da se truje.

I posljednja u nizu, a i najpoznatija upravo po tome da ne koristi dezodorans, je Julia Roberts. Ona to ne skriva već godinama, a jedan period nije brijala pazuhe. Promovira prirodno kad god može i uspije.

FINE I KORISNE Ovo fino voće bi svi trebali jesti: Zdravstvene blagodati trešanja

- Stavljanje dezića jednostavno nije moj đir - istaknula je Roberts nekoliko puta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.06.2024.

    Kaj s nama koji se ne tuširamo redovito 🤔🫤

  • global 13.06.2024.

    Zvijezde nam diktiraju stanje uma i ponašanje??

Komentiraj...
Vidi sve komentare